You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 17. januar 2007

Regn,regn, regn


Idag var jeg sikker på at jeg skulle våkne opp til kuldegrader og frost.
For i natt viste jo gradestokken 0 grader og det var tydlig tegn på at Herr vinter var i anmarsj.
Og i går fikk nå mannen i huset satt på vinterdekk på bilen og....Typisk!!
Så idag våkner vi opp til 5 grader igjen og regn.... Det hadde gjort seg med noen dager med frost....eller snø for den del.
Ikke det at jeg er så stor tilhenger av snø her hjemme, snøen hører hjemme på fjellet den,men for ungene hadde det jo vært greit om det kom litt snø.
Og for å få litt friskere luft ute.
Når du leser vær rapporter på nettet så kan du jo lese i de at her på vestlandet blir det ikke annet enn regn helt fram til mars...så det er jo ikke mye å se fram til når det gjelder været da.


Yes!!!
I dag kom postmannen med pakkelapp, og jeg var nede på postkontoret og hentet Quick Kutzeren min ....endelig
Så nå skal jeg finne fram stempel tingene og få laget noen nye kort.
Har allerede 2 nye kort som jeg har laget, det ene er et bursdagskort
til ei som har bursdag neste uke og det andre er til salgskurven:)


På dette kortet har jeg brukt fotostempel, det er gøy å bruke stempler som blir som gml fotografier. Det er ofte litt vanskelig å få fine stempeltrykk med disse, men et tips jeg har er at ved å legge det glossyarket og stempelet på gulvet og så stå på det gir et ganske bra trykk. Når vi bruker fotostempler trenger de litt tyngde for å få gode trykk og det er ikke alltid så enkelt ved å ha det oppå bordet og bare bruke håndflatene. Jeg syns også du får best trykk ved å bruke Staz On stempelpute. Glitter er jo et must for tiden i stempelverden. Så langs kanten her har jeg brukt glitterlim. Det samme har jeg brukt på blomstene.


Dattera i huset er også blitt litt hekta på kortlaging og det er imponerende å se hva hun tryller fram for tiden. Det er tydlig hun har sett og lært, for den ene teknikken etter den andre tar hun ibruk. På dette kortet med pinsvinene har hun først fargelagt med Marvy Le Plume tusjer og for å få litt farge effekter har hun malt over . På kantene har hun brukt svamp som hun har tatt og dyttet i stempelputa og dratt langs kantene. Det gir en utrolig fin effekt!

I kveld er det jo oppstart med LOST igjen også, så kl. 21.40 er det vel tid for å benke seg foran tv igjen og få med seg den første av 22 nye episoder.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren
og for at du tar deg tid til å besøke bloggen min :)
God klem fra Inger Marie