You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 14. februar 2007

Valentines dag

Importert skikk !!

Å feire valentinsdagen er et nokså nytt fenomen i Norge. I USA er dagen blitt markert siden slutten av 1800-tallet.
Tidligere sendte forelskede sjeler hverandre kort den 14.februar, som er valentinsdagen. I USA har omfanget økt fra kort til gaver, også til venner. Opprinnelsen til skikken er uklar. Noe mener St. Valentin var en prest som levde i Roma under keiser Claudius, som forbød ekteskap. Presten Valentin viet likevel unge, giftelystne par, og ble derfor fengslet. Historien sier at han endte sitt liv i fengsel den 14. februar år 269 e. Kr. (ref vg 14.02.07)
Syns nå skikken er litt romantisk og jeg da.....

Min kjære fikk valentines korteske på nattbordet i dag morges da han våknet,
og på nattbordet da jeg våknet i dag lå et nydelig valentines kort fra han.
Romantisk i en travel hverdag!!!I går hadde jeg en koslig kveld med min søster og mine 2 nieser. Vi laget kort til langt ute i de sene nattetimer.

Det var ikke så mye jeg fikk produsert selv, men det er nå en utfordring og kjekt også å lære dem å lage korter. For det er jo ikke de enkleste kort de begir seg ut på; skal det lages kort, så skal det lages med stil.... posekort og eskekort var kveldens utfordring :)

Men det ble nå noen flotte resultater til slutt selv om det tok nesten 6 timer!!

2 kommentarer:

 1. Vilken gullig låda, den gillar jag!
  Tack för titten i min blogg,
  Kram/Klem Åsa/asamia

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Ville bare titte innom for å si hei, og jammen fikk jeg ikke et utbytte av det også...nemlig å få se alle de fantastiske kreasjonene dine! De eskene dine er jo bare så lekre! ...og collagekortet ditt falt jeg helt pladask for *smelt* Tror jammen at jeg linker til deg fra bloggen min så jeg finner tilbake til de boksene. Håper det er greit...

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren
og for at du tar deg tid til å besøke bloggen min :)
God klem fra Inger Marie